dinsdag 14 oktober 2014

Theo Francken stroopt de mouwen op.

Het zat er aan te komen. Een xenofoob op de post Asiel en Migratie. Volgens een oud NV-A-lid zelfs een regelrechte racist. (lees onder meer hier: http://aff.skynetblogs.be/archive/2012/01/30/waarnemend-vnv-leider-francken-mailt.html)

Zijn stoerdoenerij na anderhalve dag staatssecretaris te zijn getuigt van weinig intelligentie. Hij zou liefst persoonlijk alle asielzoekers de grens over zwieren. (Internationale) wetten en regels zijn waarschijnlijk ballast voor deze VNV-er.

Asielzoekers zijn tot nader order profiteurs en criminelen. Buiten met dat uitschot.
Dat er intussen uit een onderzoek van de KUL en de ULB is gebleken dat asielzoekers wel degelijk economisch actief zijn en zich integreren na een aanpassingsperiode legt Francken maar al te graag naast zich neer. (zie hier: http://www.demorgen.be/binnenland/asielzoekers-slaan-niet-op-de-vlucht-voor-werk-a2087777/) Als hij zegt dat het criminelen zijn, dan zijn het criminelen, basta.
Hij hoopt te scoren, dat zit natuurlijk ook achter zijn uitspraken. Hij heeft gezien dat zijn voorgangster Maggy De Block nogal wat stemmenwinst heeft behaald met haar strikte asielbeleid. Daar heeft hij wel oren naar. Met het stampen naar de meest kwetsbare mensen valt in Vlaanderenistan nog wat te verdienen. Plus, hij moet de pas verworven stemmen die van het Vlaams Belang werden gekaapt te vriend houden.

Hij wil niet alleen een pak meer asielzoekers uitwijzen, desnoods manu militari, maar hij wil ook opnieuw gezinnen met kinderen opsluiten in asielcentra, of moderne concentratiekampen. Hiervoor werd ons land al twee maal veroordeeld. (zie hier: http://www.jeugdrecht.be/custom_output.php?action=printobject_pdf&class=nieuws&id=212)

Geen probleem echter voor Francken.

Wie heeft het Vlaams Belang nodig als je NV-A hebt met fascistoïde sujetten als Francken en co.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten