woensdag 8 januari 2014

FREE BAHAR KIMYONGÜR

Na Nederland en Spanje heeft ook Italië een verzoek om uitlevering van deze Belgische vredesactivist ontvangen van de Turkse staat.
In een vorig artikel (zie hier: http://walthersbemoeienissen.blogspot.be/2013/06/moet-bahar-kimyongur-boeten-voor-de.html?m=0 ) deed ik het verhaal reeds uit de doeken.
De hele historie kan men ook lezen op een nieuwe website: http://www.freebahar.com/indexNL.php die het opneemt voor deze gijzelaar van de Turkse regering.
Gijzelaar is wel degelijk het juiste woord. Telkens er een uitleveringsverzoek wordt verstuurd naar welk land dan ook, dan volgt er sowieso een onderzoek en moet Bahar in tussentijd ofwel naar de gevangenis of hij krijgt, zoals nu in Italië, huisarrest.

Bahar is in gevaar. Het is algemeen bekend dat er in de Turkse gevangenissen aan de lopende band wordt gefolterd. In een Turkse gevangenis is zijn leven geen eurocent meer waard.

DAAROM, TEKEN DE PETITIE HIER http://www.freebahar.com/indexNL.php ZOALS ER AL OP DIT OGENBLIK (8 januari 20 uur) AL 1474 HEBBEN GEDAAN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten